top of page

RÓLUNK

Társaságunk 1996 nyarán alakult német szakmai tulajdonosi háttérrel, elsősorban az Önkormányzatok és a tulajdonukban lévő gazdasági társaságok, illetve állami intézmények, de más gazdasági társaságok számára is hasznot hozó pénzügyi-, és vagyonkezelési szolgáltatások nyújtására, valamint támogatások, pályázatokkal elnyerhető források megszerzésére, és az ehhez kapcsolódó szakmai tevékenységek (közbeszerzési tanácsadás, projekt-menedzsment) teljes körű ellátására.

Az önkormányzati és egyéb intézményi-, társasági gazdálkodás területén az elmúlt évek során a főbb tevékenységi körökben végzett feladatok — cégünk saját és együttműködő partnerei - tapasztalatai lehetővé teszik a problémák hatékony feltárását, a feladatok megoldását, a megbízóink számára megtérülő együttműködést.

Társaságunk szakmai közreműködésének köszönhetően az elmúlt években jelentős forráshoz jutott több felsőoktatási intézmény, egészségügyi intézmény, Kkv és Kutatási szervezet.

Referenciáink, továbbá munkatársaink széleskörű szakmai tapasztalata és sokéves szakmai gyakorlata jelentenek garanciát megbízóink számára.

Zsolt3.jpg
dr. Móricz Zsolt
Ügyvezető
Zsuzsi.jpg
Antal Zsuzsanna
Pályázati szakértő
Jacsó Katalin
titkárságvezető
Kata1.jpg
bottom of page